Tarieven

(komt u elke 4 tot 6 weken terug dan krijgt u korting)

Trimbandeling langharig konijn

Tijdens een trimbehandeling wordt de vacht van uw konijn geborsteld, alle klitten en vuiltjes worden verwijderd en daarna wordt de vacht ingekort met een schaar en/of tondeuse. Alles in overleg met u en wat uw konijn het prettigst vindt. Deze behandeling kan in de salon of bij u aan huis gedaan worden.

Viltbehandeling

De vacht van een konijn kan zo erg in de klit raken dat u er niet meer door heen komt en het gaat vervilten. Maakt u dan zeker een afspraak!

Voor uw konijn voelt deze strakke vacht niet fijn om zijn lijf. Knippen is in de meeste gevallen niet mogelijk en daarom zal ik uw konijn scheren. Soms gebeurt dit in delen omdat het veel tijd kost en daardoor stress voor uw konijn kan opleveren. U kunt uw konijn daarom hier achterlaten voor één of meerdere dagen. Het kan ook (in delen) bij u aan huis gedaan worden.


Trimbehandeling kortharig konijn

Soms is het fijn om uw kortharig konijn te helpen om bijvoorbeeld door de rui heen te komen. Lekker borstelen en ontdoen van het overtollige haar, ook worden eventuele klitjes verwijderd. Maakt u gerust een afspraak, in de salon of bij u aan huis.

Nagels knippen

De nagels van een konijn of cavia groeien altijd door. Het hangt van de ondergrond af of de nagels zelf voldoende slijten. Als de nagels te lang worden dan kunnen ze breken of het lopen gaat minder makkelijk.

Trimbehandeling cavia 

Ook de vacht van een langharige cavia groeit door, soms raakt deze in de knoop of lukt het u zelf niet om deze goed uit te borstelen. Maakt u dan gerust een afspraak voor een trimbehandeling voor uw cavia.