Uw konijn laten trimmen in Meppel?

Woont u in Meppel en bent u op zoek naar een trimsalon waar uw konijn of cavia tot in de puntjes wordt verzorgd? 

Bij ons bent u aan het juiste adres! Op nog geen 25 minuten afstand van Meppel vindt u Konijnenpension Dwingeloo, gediplomeerd en niet duur!

Uiteraard verzorgen wij trimbehandelingen voor uw langharige konijn maar we doen meer! Zo kunt u bij ons ook terecht voor een trimbehandeling voor uw kortharige konijn of cavia en knippen wij ook de nagels van uw kleine vriend!

Ook voor een uitgebreide viltbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres!
Eventueel komen we ook bij u thuis in Meppel.

Dus wacht niet langer en maak nu een afspraak of kijkt u eerst eens rustig rond op onze site!

Bekijk hier alle tarieven

Makkelijk zelf een afspraak inplannen

Baasje van 2 konijnen, eigenaar van een konijnen- en caviapension en dierenoppas aan huis

Over mij

Mijn naam is Helen van der Klauw en samen met mijn vriend en onze konijnen, cavia’s, katten en kippen woon ik al geruime tijd in het mooie Dwingeloo.  

Ik heb altijd al konijnen gehad en sinds een aantal jaren zijn Rambo en Puck bij ons komen wonen. Het zijn Teddy dwerg konijnen die regelmatig getrimd moeten worden. 


Opleiding

Ik heb eerst de basisopleiding Konijnentrimmen gevolgd. Dat vond ik zo leuk dat ik ook de opleidingen Professioneel Konijnentrimster bij de Dierenacademie en het Konijnen Adviesbureau heb gevolgd.

Beide opleidingen heb ik met succes afgerond.


Vakantie & koppelen

Bent u op zoek naar vakantieopvang voor uw konijn of cavia? Neemt u dan gerust eens een kijkje op Konijnenpension Dwingeloo of Caviapension Dwingeloo.

En mocht u nog op zoek zijn naar een maatje voor uw konijn of een koppeltje konijnen, neemt u dan eens een kijkje bij  Konijnenopvang Ashley, daar trim ik ook de langharige konijnen.

Maak nu een afspraak!

Uw konijnen laten trimmen hoeft niet duur te zijn!