Uw konijn laten trimmen in Meppel?

Woont u in Meppel en bent u op zoek naar een trimsalon waar uw konijn of cavia tot in de puntjes wordt verzorgd? 

Bij ons bent u aan het juiste adres! Op nog geen 25 minuten afstand van Meppel vindt u Konijnenpension Dwingeloo, gediplomeerd en niet duur!

Uiteraard verzorgen wij trimbehandelingen voor uw langharige konijn maar we doen meer! Zo kunt u bij ons ook terecht voor een trimbehandeling voor uw kortharige konijn of cavia en knippen wij ook de nagels van uw kleine vriend!

Ook voor een uitgebreide viltbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres!
Eventueel komen we ook bij u thuis in Meppel.

Dus wacht niet langer en maak nu een afspraak of kijkt u eerst eens rustig rond op onze site!

Bekijk hier alle tarieven.

Een afspraak plant u zelf gemakkelijk in.

Gek op dieren, eigenaar van een konijnen- en caviapension en baasje van zeven konijnen!

 

Over mij

Helen van der Klauw

Woonachtig in Dwingeloo waar ik mijn eigen konijnen- en caviapension heb. Baasje van zes konijnen (Diggy, Savanna, Konijnenbijn, Rambo, Puck en Panda). 

Rambo en Puck zijn mijn eigen Teddy dwerg konijnen, die regelmatig getrimd moeten worden. Om dit goed te kunnen heb ik eerst de basisopleiding Konijnentrimmen gevolgd om zo al de basiskennis in huis te hebben.

Maar omdat er toch regelmatig langharige konijnen komen logeren in het pension en er vraag is naar een ervaren trimster heb ik ook de opleiding Professioneel Konijnentrimster bij de Dierenacademie en het Konijnen Adviesbureau gevolgd en met succes afgerond.

Bij Konijnenopvang Ashley in Oosterwolde trim ik de langharige konijnen. Mocht u nog op zoek zijn naar een maatje voor uw konijn of een koppeltje konijnen, neemt u dan eens een kijkje op de website.

Maak nu een afspraak!

Uw konijnen laten trimmen hoeft niet duur te zijn!