Konijnen trimsalon in Drenthe

Is uw konijn of cavia toe aan een trimbehandeling of is uw konijn vervilt?

Centraal gelegen in Drenthe vindt u Konijnentrimsalon Dwingeloo!

Gediplomeerd en niet duur! Bij ons kunt u terecht voor meerdere behandelingen. Niet alleen trimmen we uw konijn of cavia, u kunt u bij ons ook een viltbehandeling voor uw langharige konijn boeken. Nagels knippen van uw kleine vriend? Ook dat doen wij uiteraard!

Dus bent u op zoek naar een goede trimsalon voor uw konijn in Drenthe? Aarzel dan niet en kom naar Konijnentrimsalon Dwingeloo! Onder tarieven vindt u meer informatie over onze behandelingen.

Bekijk hier alle tarieven.

Een afspraak plant u zelf gemakkelijk in.

Gek op dieren, eigenaar van een konijnen- en caviapension en baasje van zeven konijnen!

 

Over mij

Helen van der Klauw

Woonachtig in Dwingeloo waar ik mijn eigen konijnen- en caviapension heb. Baasje van zes konijnen (Diggy, Savanna, Konijnenbijn, Rambo, Puck en Panda). 

Rambo en Puck zijn mijn eigen Teddy dwerg konijnen, die regelmatig getrimd moeten worden. Om dit goed te kunnen heb ik eerst de basisopleiding Konijnentrimmen gevolgd om zo al de basiskennis in huis te hebben.

Maar omdat er toch regelmatig langharige konijnen komen logeren in het pension en er vraag is naar een ervaren trimster heb ik ook de opleiding Professioneel Konijnentrimster bij de Dierenacademie en het Konijnen Adviesbureau gevolgd en met succes afgerond.

Bij Konijnenopvang Ashley in Oosterwolde trim ik de langharige konijnen. Mocht u nog op zoek zijn naar een maatje voor uw konijn of een koppeltje konijnen, neemt u dan eens een kijkje op de website.

Maak nu een afspraak!

Uw konijnen laten trimmen hoeft niet duur te zijn!