Konijnen trimsalon in Drenthe

Is uw konijn of cavia toe aan een trimbehandeling of is uw konijn vervilt?

Centraal gelegen in Drenthe vindt u Konijnentrimsalon Dwingeloo!

Gediplomeerd en niet duur! Bij ons kunt u terecht voor meerdere behandelingen. Niet alleen trimmen we uw konijn of cavia, u kunt u bij ons ook een viltbehandeling voor uw langharige konijn boeken. Nagels knippen van uw kleine vriend? Ook dat doen wij uiteraard!

Dus bent u op zoek naar een goede trimsalon voor uw konijn in Drenthe? Aarzel dan niet en kom naar Konijnentrimsalon Dwingeloo! Onder tarieven vindt u meer informatie over onze behandelingen.

Bekijk hier alle tarieven

Makkelijk zelf een afspraak inplannen

Baasje van 2 konijnen, eigenaar van een konijnen- en caviapension en dierenoppas aan huis

Over mij

Mijn naam is Helen van der Klauw en samen met mijn vriend en onze konijnen, cavia’s, katten en kippen woon ik al geruime tijd in het mooie Dwingeloo.  

Ik heb altijd al konijnen gehad en sinds een aantal jaren zijn Rambo en Puck bij ons komen wonen. Het zijn Teddy dwerg konijnen die regelmatig getrimd moeten worden. 


Opleiding

Ik heb eerst de basisopleiding Konijnentrimmen gevolgd. Dat vond ik zo leuk dat ik ook de opleidingen Professioneel Konijnentrimster bij de Dierenacademie en het Konijnen Adviesbureau heb gevolgd.

Beide opleidingen heb ik met succes afgerond.


Vakantie & koppelen

Bent u op zoek naar vakantieopvang voor uw konijn of cavia? Neemt u dan gerust eens een kijkje op Konijnenpension Dwingeloo of Caviapension Dwingeloo.

En mocht u nog op zoek zijn naar een maatje voor uw konijn of een koppeltje konijnen, neemt u dan eens een kijkje bij  Konijnenopvang Ashley, daar trim ik ook de langharige konijnen.

Maak nu een afspraak!

Uw konijnen laten trimmen hoeft niet duur te zijn!