Konijnen trimmen in Assen?

Is uw (langharige) konijn toe aan een professionele trimbehandeling en woont u in Assen? En wilt u ook nog eens niet teveel betalen voor kwaliteit? 

Zoek dan niet langer en kom naar Konijnentrimsalon Dwingeloo!

Wij hebben de kennis en expertise in huis om uw konijn tot in de puntjes te trimmen. Naast langharige konijnen zijn kortharige konijnen bij ons uiteraard ook welkom voor een trimbehandeling. En uw cavia is bij ons ook van harte welkom voor een trimbehandeling!

Is uw konijn vervilt of wilt u alleen de nagels laten knippen van uw konijn dan kunt u ook bij ons terecht in Dwingeloo, op slechts 20 autominuten van Assen. Wacht niet langer en maak meteen een afspraak bij onze konijnentrimsalon!

Bekijk hier alle tarieven.

Een afspraak plant u zelf gemakkelijk in.

Gek op dieren, eigenaar van een konijnen- en caviapension en baasje van zeven konijnen!

 

Over mij

Helen van der Klauw

Woonachtig in Dwingeloo waar ik mijn eigen konijnen- en caviapension heb. Baasje van zes konijnen (Diggy, Savanna, Konijnenbijn, Rambo, Puck en Panda). 

Rambo en Puck zijn mijn eigen Teddy dwerg konijnen, die regelmatig getrimd moeten worden. Om dit goed te kunnen heb ik eerst de basisopleiding Konijnentrimmen gevolgd om zo al de basiskennis in huis te hebben.

Maar omdat er toch regelmatig langharige konijnen komen logeren in het pension en er vraag is naar een ervaren trimster heb ik ook de opleiding Professioneel Konijnentrimster bij de Dierenacademie en het Konijnen Adviesbureau gevolgd en met succes afgerond.

Bij Konijnenopvang Ashley in Oosterwolde trim ik de langharige konijnen. Mocht u nog op zoek zijn naar een maatje voor uw konijn of een koppeltje konijnen, neemt u dan eens een kijkje op de website.

Maak nu een afspraak!

Uw konijnen laten trimmen hoeft niet duur te zijn!