Konijnen trimmen in Assen?

Is uw (langharige) konijn toe aan een professionele trimbehandeling en woont u in Assen? En wilt u ook nog eens niet teveel betalen voor kwaliteit? 

Zoek dan niet langer en kom naar Konijnentrimsalon Dwingeloo!

Wij hebben de kennis en expertise in huis om uw konijn tot in de puntjes te trimmen. Naast langharige konijnen zijn kortharige konijnen bij ons uiteraard ook welkom voor een trimbehandeling. En uw cavia is bij ons ook van harte welkom voor een trimbehandeling!

Is uw konijn vervilt of wilt u alleen de nagels laten knippen van uw konijn dan kunt u ook bij ons terecht in Dwingeloo, op slechts 20 autominuten van Assen. Wacht niet langer en maak meteen een afspraak bij onze konijnentrimsalon!

Bekijk hier alle tarieven

Makkelijk zelf een afspraak inplannen

Baasje van 2 konijnen, eigenaar van een konijnen- en caviapension en dierenoppas aan huis

Over mij

Mijn naam is Helen van der Klauw en samen met mijn vriend en onze konijnen, cavia’s, katten en kippen woon ik al geruime tijd in het mooie Dwingeloo.  

Ik heb altijd al konijnen gehad en sinds een aantal jaren zijn Rambo en Puck bij ons komen wonen. Het zijn Teddy dwerg konijnen die regelmatig getrimd moeten worden. 


Opleiding

Ik heb eerst de basisopleiding Konijnentrimmen gevolgd. Dat vond ik zo leuk dat ik ook de opleidingen Professioneel Konijnentrimster bij de Dierenacademie en het Konijnen Adviesbureau heb gevolgd.

Beide opleidingen heb ik met succes afgerond.


Vakantie & koppelen

Bent u op zoek naar vakantieopvang voor uw konijn of cavia? Neemt u dan gerust eens een kijkje op Konijnenpension Dwingeloo of Caviapension Dwingeloo.

En mocht u nog op zoek zijn naar een maatje voor uw konijn of een koppeltje konijnen, neemt u dan eens een kijkje bij  Konijnenopvang Ashley, daar trim ik ook de langharige konijnen.

Maak nu een afspraak!

Uw konijnen laten trimmen hoeft niet duur te zijn!